Home
 Contact
 Wie ben ik
 Herbalife bestellen
 
 Nieuws
 Onze producten
 Afslanken
 Gewicht aankomen
 Energiek en Fit
 Gezond ontbijt
 
 Voeding sporters
 Herbalife24 sport
 
 Huidverzorging
 
 Bereken BMI
 Shake recepten
 Ervaringen
 Bedrijf Herbalife
 Distributeur worden?
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sportvoeding

Uitstekende prestaties bereikt men niet per toeval. U heeft de ultieme voedingsstrategie nodig ter ondersteuning van uw trainingsprogramma. Als u uw getrainde lichaam wilt behouden en op uw allerbest wilt blijven presteren, luister dan naar uw lichaam en voedt het met voedingsproducten van de hoogste kwaliteit.

 
Klik op bovenstaande afbeelding en bekijk de video
 
Goede voeding is voor iedereen belangrijk, maar voor professionele atleten speelt het een kernrol. In feite is het één van de meest belangrijke factoren voor het verbeteren van prestaties. De levens van atleten zijn vaak heel drukbezet, dus het bereiden van een voedingsrijke maaltijd is voor hen regelmatig een uitdaging. Daarom zijn de Formula 1 voedingsshakes de ideale uitgebalanceerde maaltijd voor atleten die constant onderweg zijn!
 
 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife24 is de eerste 24-uurs sportvoedingsreeks. 
Op basis van de laatste wetenschappelijke bevindingen is Herbalife24 samengesteld voor iedereen - of u nu een amateurhardloper bent, een sportschoolfanaat of een topsporter; Herbalife24 heeft alle producten die u nodig heeft om u te helpen voorbereiden, trainen en herstellen. De productlijn met 5 producten is volledig op maat af te stemmen op uw niveau en trainingsbehoeften. 
Meer informatie, lees verder.......
 
Hoe actiever de atleet, hoe belangrijker hun voeding voor ze is.
 

Herbalife helpt sporters en actieve mensen om in hun behoefte aan extra brandstof en herstel te voorzien. De wetenschap die zich bezighoudt met sportvoeding is gecompliceerd en vaak ondoorzichtig, maar hij wordt begrijpelijk als men uitgaat van de vier basiscomponenten: brandstof innemen, brandstof bijvullen, herstel en renovatie.

Herbalife biedt producten die helpen bij het innemen en bijvullen van brandstof, het herstel en de renovatie. Onze producten bevatten gemakkelijk op te nemen en te verteren koolhydraten, eiwitten en essentiële vetzuren – allemaal nodig om het lichaam te helpen tijdens het leveren van topprestaties.

 
Wilt u de grenzen van uw kunnen ontdekken, maak Herbalife dan onderdeel van uw leven.
 
10 ADVIEZEN:

1 - Uw lichaam heeft brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. De cellen van uw spieren functioneren net als een brandstoftank, de erin opgeslagen koolhydraten dienen als een onmiddellijk aanspreekbare brandstofbron. Eet voordat u aan de slag gaat koolhydraatrijk voedsel, om het wegvloeien van de in uw lichaam aanwezige energie te beperken.

 

2 - De meest effectieve manier om de tekorten in uw lichaam aan te vullen is het eten van energierijke voedingsstoffen. Eet vier tot zes uur vóór uw training een flinke maaltijd. Eet een lichtere maaltijd twee tot drie uur voordat u gaat sporten. Neem nog iets lichts 30 minuten voordat u begint.

 

3 - Laad uw accu op. Neem nieuwe brandstof in tijdens trainingen die langer duren dan 30 minuten. Drink dranken die eenvoudig te verbranden koolhydraten bevatten.

 

4 - Vul uw reserves aan als voorraad voor langdurige lichamelijke inspanningen. Uw lichaam begint met het verbranden van vet als brandstof ongeveer 18 tot 20 minuten na het begin van aërobe oefeningen (lange tot middellange afstand).

 

5 - Hydrateer, hydrateer en hydrateer opnieuw. Het is van levensbelang dat u de vloeistoffen die u tijdens trainingen of wedstrijden kwijtraakt, aanvult. Drink tijdens de training zeker elke 10 minuten – wacht niet totdat u werkelijk dorst krijgt.

 

6 - Proteďne is de sleutel tot het onderhoud en de opbouw van magere spiermassa. Uw lichaam moet voldoende proteďne binnen krijgen om goed te kunnen werken en beschadigde weefsels te herstellen. Zorg dat uw lichaam de aanbevolen dagelijkse portie eiwit krijgt: 1 tot 2 gram per kilogram lichaamsgewicht (1-1,5 gram/kg voor balsporten als tennis, golf, voetbal en baseball en 1,5-2 gram/kg voor meer eisende sporten zoals de marathon lopen of bodybuilden.)

 

7 - Proteďne versus koolhydraten. Koolhydraten zijn de direct beschikbare brandstof voor de spieren. Proteďne assisteert bij herstel en renovatie door de spieren te helpen bij het behoud van de spiermassa.

 

8 - Optimale inname en aanvulling. Zorg dat u binnen 30 minuten na het voltooien van uw trainingsarbeid koolhydraatrijk voedsel eet. Gebruik gemakkelijk te verteren koolhydraten die worden omgezet in glucose en opgeslagen in de spieren in de vorm van glycogeen (snelle brandstof).

 

9 - Beter herstel en kortere hersteltijd. Gebruik de juiste hoeveelheid proteďne, antioxidanten en neem de geschikte drank.

 

10 - Gebruik de juiste supplementen. Vitaminen en mineralen zijn behulpzaam bij de chemische reacties en de regelende processen in uw lichaam. Antioxidant-voedingsstoffen kunnen uw hersteltijd korter maken.

 
Suppliersovereenkomsten en sponsorships van Herbalife
 
Herbalife sponsort verschillende sportteams en individuele atleten van over de hele wereld.

Dit benadrukt Herbalife’s toewijding aan sport. Voorbeelden van beroemde, internationaal erkende voetbalclubs die we sponsoren, zijn FC Barcelona en LA Galaxy, waar David Beckham voor speelt. Lionel Messi FC Barcelona is een belangrijke uitdrager van de positieve effecten die de sportvoeding op zijn presteren heeft. Valencia CF, Schalke 04, Pumas van Mexico en de Braziliaanse Santos, naast de American Youth Soccer Organization (AYSO) in de VS. Naast clubs, sponsort Herbalife ook sportevenementen van over de hele wereld. Deze evenementen zijn o.a. de LA Women’s Tennis Championships in de U.S., en de jaarlijkse Moscow Marathon in Rusland.

 
Herbalife sporters en sportproducten
 
Bij Herbalife geloven wij dat achter elke grote sportprestatie een geweldig netwerk van ondersteuning en constante inzet schuil gaat. Onze sporters weten hoe onze producten kunnen helpen in zowel het dagelijks leven als op het sportveld zodat ze optimaal kunnen presteren! Daarom hebben ze voor Herbalife gekozen.
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Distributeurs zijn sterk betrokken bij sportpromotie en sponsoring. Zij streven er dan ook naar om u te informeren over de voordelen van een evenwichtige levenswijze en u te laten zien hoe Herbalife u kan helpen.
 
België – Voetbalclub KV Mechelen
Denemarken – Lyngby voetbalclub
Finland – Fins nationaal ijshockeyteam
Frankrijk – Strasbourg voetbalclub
Griekenland – Denise Dimaki
Hongarije – Attila Vajda
IJsland – Ragna Ingolfsdottir
Israel – Gal Fridman
Kroatië – Filip Grgic
Nederland - Ingrid Peperkamp hardlopen
Nederland - Martiene Hofstede hardlopen
Nederland - Vera Koedoder - Indoor Mountainbike
Nederland - Voetbladclub PC Exelsior
Nederland - Voetbladclub Ajax
Nederland - Voetbladclub Vitesse
Nederland - Voetbladclub Ado Den Haag
Nederland - HV KRAS/Volendam
Noorwegen – Molde voetbalclub
Portugal – Anais Moniz
Rusland – Andrey Junkhov
Slowakije – Kozice Peace Marathon
Spanje – Sergio Rodriguez
Spanje - FC Barcelona
USA - LA Galaxy
Verenigd Koninkrijk – Olly Freeman
Zweden – Lidingo 50K Cross Country Race
Zwitserland – Lausanne Club
 
Herbalife's intelligente sportvoeding:
 

Formule 1 – Voedingsshake

Bevat tot 10,6 gram sojaproteďne, koolhydraten die uw energie op peil houden en vezels zodat u zich langer voldaan voelt.
F2 Multivitamine Complex Geeft u de essentiële vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn om u te beschermen tegen lichamelijke stress.
Cell Nutrition Zorgt voor hogere effectiviteit van uw opgenomen vitaminen en mineralen
RoseOx/Schizandra Krachtige antioxidanten voor het neutraliseren van vrije radicalen.
Herbalifeline

Levert Omega-3 vetzuren. Bevat bovendien vitamine E, die speciale antioxidant-eigenschappen bezit, plus selenium, een sporenelement dat essentieel is voor het welzijn van de mens.

F3 Proteďne Poeder Draagt bij aan de verhoging van het proteďneniveau, voor spierherstel na lichamelijke inspanning.
Proteďnerepen Een smakelijke aanvulling om uw energie op peil te houden zonder de balans te verstoren.
Gourmet tomatensoep Acht keer meer proteďne dan in gewone tomatensoep.
NRG Energy, een natuurlijke oppepper, bevat Guarana.
Liftoff Bruisende energiedrank, weinig calorieën, geen suiker toegevoegd.
Hł0 Pro sportdrank Voor duurzame energie.
Aloësiroop Verfrissende en verzachtende drank om uw vochtgehalte op peil te houden.
 

Alle Herbalife producten zijn exclusief verkrijgbaar bij uw Onafhankelijk Herbalife Distributeur:

 
Bestel nu uw producten in onze webwinkel
 

Neem voor meer informatie contact op:

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Gorica Brouwers te Roosendaal
 
Bel of sms naar 06-11360246
E-mail: info@wat-is-uw-doel.nl
 
Of vul dit formulier in voor meer informatie, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
Top
 

© 2015 Copyright   | Alle rechten voorbehouden  |  Privacy  | Disclaimer  |

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.