Meer resultaten voor nederlands

nederlands
Nederlandse taal Over het koninkrijk nederlandenu.nl.
Buiten het Nederlandstalig grondgebied kun je Nederlands studeren in veertig landen aan ruim 220 universiteiten. Vooral in Duitsland, de Verenigde Staten van Amerika en Frankrijk. Nederlands in internationale organisaties. Het Nederlands is een officiële taal van de Benelux en de Europese Unie.
zoekmachine-optimalisatie
Nederlands woordenboek Woorden.org.
Typ een Nederlands woord en klik Zoek. Lees over de nieuwe TaalApp. Wat is Woorden.org? Woorden.org is een gratis online Nederlandstalig woordenboek. Het privé-initiatief is gestart in 2010. We maken voornamelijk gebruik van het Kernerman woordenboek. Dit is een professioneel en up-to-date woordenboek geschreven door ervaren woordenboekmakers.
oil
AVG Cookiemelding.
seo
Home Zorginstituut Nederland.
Het lijkt erop dat de reguliere zorg in 2021 weer. Twee veelbelovende kankermedicijnen voorlopig beschikbaar voor patiënten. Larotrectinib en entrectinib, 2 innovatieve geneesmiddelen tegen zeldzame kanker, worden nu tijdelijk vergoed uit het. Passende zorg bij maculadegeneratie is winst voor de patiënt.
nederlands
Nederlands Voedingsstoffenbestand NEVO RIVM.
Het Nederlands Voedingsstoffenbestand NEVO bevat gegevens over de samenstelling van voedingsmiddelen die in Nederland regelmatig worden gebruikt of die van belang zijn voor bepaalde groepen in de bevolking. Via de website NEVO-online zijn van 2152 voedingsmiddelen de gegevens over 133 voedingsstoffen in te zien.
google zoeken in het nederlands
Home nieuw Week van het Nederlands.
Ambassadeurs van het Nederlands Elfie Tromp en Jaouad Alloul creëerden een korte, maar krachtige tekstperformance waarin ze de hokjes van de taal openbreken. 0 Comments 2 Minuten. Nederlands positief zien in Wallonië. Positieve aspecten om Nederlands te leren in Wallonië.
Nederlands 5 definities Encyclo.
I het Nederlands zelfst.naamw. Uitspraak: nedrlnts taal die in Nederland, Vlaanderen en Suriname wordt gesproken Voorbeeld: Ruim twintig miljoen mensen spreken Nederlands. II Nederlands bijv.naamw. Uitspraak: nedrlnts wa. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/Nederlands.: 1 Belgische taal 2 Europese taal 3 Germaanse taal 4 Hollands 5 Leervak op school 6 Nederduits 7 Schoolvak 8 Taal 9 Taal op Curaçao 10 Vak op school 11 Zuid-afrikaanse taal.
Nederlands Wikipedia.
Onder het verzamelbegrip Periferie" van het Nederlands" volgt hieronder een overzicht van taalvariëteiten of derivaten van het Nederlands die geografisch, sociolinguïstisch en/of typologisch op een grotere afstand van het stamgebied en/of het Standaardnederlands staan dan andere, meer reguliere variëteiten van het Nederlands.
Nederlands Radboud in'to' Languages.
Pas als je alleen in een nieuwe omgeving bent, realiseer je je hoe belangrijk communicatie is. Dankzij de cursus NT2 Nederlands kan ik nu vloeiender lezen en schrijven, kan ik beter culturele tekens identificeren en begrijpen. Deze cursus heeft me gesteund om mijn leven in Nederland verder te kunnen ontwikkelen en genieten.
Gratis Nederlands leren Gemeente Amsterdam.
We vertellen u graag over Nederlands leren. Kijk voor een spreekuur bij u in de buurt op Taalwijzers en inloopspreekuren taal. Andere manieren om Nederlands te leren. Er zijn ook andere manieren om Nederlands te leren. Klik op Andere manieren om Nederlands te leren voor informatie.
De Nederlandsche Bank de centrale bank van Nederland.
Waar kan ik terecht voor een vraag of opmerking over de nieuwe website? Contact en veelgestelde vragen. EN Switch to English United Kingdom. Waarmee kunnen we u op weg helpen? Waarmee kunnen we u op weg helpen? Waarmee kunnen we u op weg helpen? Aandacht voor klimaatverandering bij uitvoering monetaire strategie ECB. De ECB gaat klimaatoverwegingen meenemen bij de uitvoering van de nieuwe monetaire strategie. Blog Maarten Gelderman Europees toezicht, van kakofonie naar symfonie. Maarten Gelderman, divisiedirecteur Toezicht beleid, blogt over de samenwerking in het Europese toezicht. Speech Klaas Knot De toekomst van vertrouwen. Meer actuele berichten. Actuele economische vraagstukken. De euro en Europa. Innovatie in betalen en bankieren. Betrouwbare financiële sector. Direct naar één van de volgende onderwerpen. Bekijk alle financiële instellingen met een vergunning bij DNB. Digitaal Loket Toezicht. Dien uw aanvraag in voor een vergunning, verklaring van geen bezwaar of toetsing. Digitaal Loket Rapportages. Dien uw rapportages in en bekijk de informatie over de verschillende typen. Nieuwsberichten, speeches of andere publicaties ontvangen? Meld u aan en blijf op de hoogte. Beschermt uw geld op de bank.
Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem Nederlands Openluchtmuseum.
Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem. U moet Javascript inschakelen om deze website te bezoeken. U probeert deze website te bezoeken via Internet Explorer. Deze website ondersteunt Internet Explorer niet. Vanaf 2019 adviseert Microsoft aan Windowsgebruikers om te stoppen met het gebruik van Internet Explorer als standaard webbrowser.

Contacteer ons