Meer resultaten voor tanden

tanden
tanden bleken den haag
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie: worden je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
Laat jouw tanden professioneel bleken voor het beste resultaat.
Wij helpen met het bleken van jouw gebit op een veilige en effectieve wijze in een zo kort mogelijke tijd! Dus als je op zoek bent naar een veilige én heel effectieve manier om jouw tanden te laten bleken? Wil je dit snel? Of wil je meer informatie over het bleken van tanden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! White Shine voor witte tanden. Sinds vele jaren ben je bij White Shine aan het juiste adres voor het veilig bleken van jouw tanden. Op basis van jarenlange ervaring heeft White Shine de benodigde kennis om de beste resultaten te bereiken. Vele tevreden klanten gingen je voor. Ook jij kunt weer genieten van stralend witte tanden! Veilig wittere tanden. Bij White Shine zijn alle medewerkers goed opgeleid en zij staan onder supervisie van een tandarts. Dit is zeer belangrijk omdat bij verkeerd gebruik schade kan ontstaan. Wij zorgen ervoor dat jouw tanden op een veilige manier worden behandeld. Een behandeling maakt uw tanden gemiddeld 8 tinten witter! Resultaat: een stralende lach met prachtig witte tanden. Wij controleren het gebit voor de bleekbehandeling om er zeker van te zijn dat er sprake is van een gezond gebit.
Tand 14 definities Encyclo.
hard wit uitsteeksel in boven en onderkaak vb: met zijn tanden beet hij in de appel. hem aan de tand voelen ondervragen. tot de tanden gewapend zwaar bewapend. eten met lange tanden met tegenzin. je tanden laten zien dreigend laten zien dat je niet bang bent. Lees meer
tanden bleken hoofddorp
tanden Zoeken Leermiddelen KlasCement. vlaanderen-logo.
Gezond of ongezond voor je tanden: Knijpkaart. Met deze knijpkaart leren de leerlingen zelfstandig welke voedingswaren gezond of ongezond zijn voor de tanden. Downloadbaar lesmateriaal 21-11-2018 45. De leerlingen kleuren s morgens de tandenborstel en s avonds het bekertje als ze hun tanden gepoetst hebben. Lees meer
tanden
Gaatje in je tand: oorzaken en oplossingen Oral-B NL.
De reden waarom we dagelijks poetsen en flossen is om tandplak te verwijderen, omdat de bacteriën in tandplak reageren met de suiker in onze voeding en zuren produceren die het tandglazuur de harde, beschermende laag op onze tanden kunnen aanvallen en verzwakken.
tanden bleken hoofddorp
Beste en slechtste voedingsmiddelen tanden DentaPlan.
Voedsel rijk aan calcium, vitamine A, vitamine D, fosfaat en vezels versterken en beschermen je gebit. Uiteraard zijn er heel wat tandonvriendelijke voedingsmiddelen die het tandglazuur aantasten en in het slechtste geval leiden tot tanderosie of rotte tanden. Ga voor witte tanden en ontdek de beste en slechtste voedingsmiddelen voor je tanden hier.
Tand Wikipedia.
Gewervelden die geen tanden hebben zijn de moderne vogels, in plaats daarvan hebben zij een scherpe en gehoornde bek snavel die dezelfde functies heeft als tanden. Insecten en schaaldieren hebben ook geen tanden, in plaats daarvan hebben ze mandibelen met een analoge functie aan die van tanden bij gewervelden.
bol.com Tandbleekset Premium Zelf thuis je tanden bleken Tandenbleekset Tandenblekers.
White Smile 3D LED zelf tanden bleken tandenbleekset Tandenbleekset Witte tanden Zonder peroxide Zelf thuis je tanden bleken Wit. Verkoop door AT-shop.nl. Tandbleekset Professional Tandenbleekset Witte tanden Zonder peroxide Zelf thuis je tanden bleken. Verkoop door AT-shop.nl. Teeth Whitening Strips Wipes Wittere Tanden Tanden Bleekset Zonder Peroxide Premium Edition.
Dit zegt de vorm van je tanden over jouw karakter Happinez.
Je tanden hebben betekenis, volgens het boek Als tanden konden kiezen van Michèle Caffin. Zo staat de rechter centrale voorsnijtand voor het mannelijke archetype yang, de linker voor het vrouwelijke yin. Wat verraden jouw tanden over je persoonlijkheid? Vooruit staande laterale snijtanden staan voor extraversie, naar achter staande voor een introvert karakter.
Implantaten.
Een tandimplantaat is een titanium kunstwortel, meestal schroefvormig, die in het kaakbot wordt geplaatst. Titanium is een materiaal dat door het lichaam goed geaccepteerd wordt. Het wordt ook gebruikt bij andere medische toepassingen zoals pacemakers, heup en knieprotheses en bij stabilisatie van breuken. Implantaten kunnen één of meerdere tanden vervangen.:
Tanden bleken in Wenduine Tandarts Els Dermaut.
Maar door langdurig te roken, kunnen je tanden ook donkerder worden. Dagelijks twee keer de tanden poetsen kan je al een heel eind vooruit helpen. Naast de voedingsgewoonten speelt ook leeftijd een rol bij de verkleuring van de tanden. Hoe ouder je wordt, hoe donkerder je tanden worden.
Witte tanden: de waarheid over bakpoeder en oil pulling Signal.
Bakpoeder om je tanden witter te maken. De methode om je tanden witter te maken met bakpoeder houdt in dat je twee keer per week je tanden poetst met bakpoeder, naast het reguliere poetsen. Je kunt verder een kneepje citroen toevoegen aan de bakpoeder, en het mengsel op je tanden wrijven en een minuutje laten zitten voordat je het afspoelt.
Tanden bleken Turnhout dentius.be.
Er zijn verschillende oorzaken van verkleurde tanden. Het gebruik van tabak, koffie, thee of wijn kan uw tanden verkleuren. Ook allerlei voedingsmiddelen kunnen de oorzaak zijn van minder witte tanden. En ook tandsteen is vaak de oorzaak van een verkleurd laagje glazuur.
Smile! Met een mooi gebit.
Sondes, baxters en catheters. Labo materiaal en grondstoffen. Alles zien Labo materiaal en grondstoffen. Nieuwe gebruiker / Aanmelden. Vind mijn apotheek. Zoek hier je product, advies of apotheek Sluiten zoeken. Product toegevoegd aan winkelwagen. Met een mooi gebit. Kies een thema. Vis alt Over ons. Wie zijn wij? Onze visie missie. Vis alt Advies. Neus-keel-en oor aandoeningen. Ziektes van deze tijd. Toekomstige en jonge mama. Met een mooi gebit. Iedereen droomt van een stralend en gezond gebit! Om een mooie glimlach te kunnen tonen moeten we zorg dragen voor onze tanden en voor het tandglazuur.

Contacteer ons