Home
 Contact
 Wie ben ik
 Herbalife bestellen
 
 Nieuws
 Onze producten
 Afslanken
 Gewicht aankomen
 Energiek en Fit
 Gezond ontbijt
 
 Voeding sporters
 Herbalife24 sport
 
 Huidverzorging
 
 Bereken BMI
 Shake recepten
 Ervaringen
 Bedrijf Herbalife
 Distributeur worden?
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herbalife

Herbalife International werd opgericht in 1980, het is het eerste bedrijf in de welzijnsindustrie dat gewijd is aan het vereenvoudigen van een gezonde levensstijl. Mark Hughes start Herbalife in februari 1980, hij verkoopt het "original" gewichtbeheersingsprogramma vanuit de kofferbak van zijn auto!
 
Herbalife is sinds 2004 een beurs genoteerd bedrijf!
 
In Nederland zijn Herbalife distributeurs sinds mei 1993 actief. Er zijn duizenden onafhankelijke distributeurs actief op de Nederlandse markt. In Venray is sinds 1998 het EMEA distributiecentrum gevestigd en met meer dan 150 medewerkers dragen we zorg voor de distributie naar individuele distributeurs binnen Europa en naar andere Herbalife distributiecentra wereldwijd. Begin 2006 is er een Service Center (Call Center) geopend in Utrecht (Lage Weide) ter ondersteuning van de Nederlandse markt. Hier combineren we Call Center, Order Operations, Distributor Services en Sales & Marketing Support in één locatie. Bovendien bevindt zich hier een Distributor Services Center waar distributeurs hun producten rechtstreeks kunnen bestellen en ophalen. Dit vormt tevens een trefpunt voor distributeurs.
 
De hoge-kwaliteit producten en programma's van Herbalife bieden:
• succesvolle gewichtsbeheersing
• betere voeding
• vooruitstrevende persoonlijke verzorging
• de mogelijkheid van financieel gewin
 
Wetenschappelijk samengesteld voor uw succes
De innovatieve producten van Herbalife zijn ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers en voedingsdeskundigen met uw persoonlijke welzijnsdoelstellingen in gedachten. De formules zijn zo ontworpen dat welzijn uw hele leven lang binnen uw bereik ligt, het vooruitzicht van de zakelijke mogelijkheid maakt ook uw financiële succes een goede beloning! 

Herbalife wil de ontwikkeling van innoverende voedingsproducten versterken en heeft daarvoor een indrukwekkend team van gereputeerde onderzoekers, wetenschappers en nutritionele experts samengesteld om het onderzoek te leiden en te ontwikkelen. Herbalife heeft haar eigen Internationale Adviesraad voor Voeding(NAB - Nutrition Advisory Board) die zich inzet voor de vooruitgang inde nutritionele wetenschap. Internationale Adviesraad voor Voeding 

 
 
Vertrouw op de experts
Herbalife's Internationale Adviesraad voor Voeding is de drijvende kracht achter het succes van Herbalife. Dit team van gerespecteerde wetenschappers begeleidt de ontwikkeling van Herbalife producten door middel van onderzoeken en producttests, zodat de Herbalife kwaliteit ruimschoots voldoet aan de hoge eisen.
 
Ondersteuning waar u op kunt rekenen
Het team bestaat uit meer dan 2,200,000 onafhankelijke Distributeurs die wereldwijd in 90 landen Herbalife producten verkopen (met een jaarlijkse omzet van $4.2 miljard), dus u bent verzekerd van de ondersteuning die u nodig heeft om succesvol te zijn. Als u er klaar voor bent uw leven te veranderen helpen wij u graag met:
• uw behoeften op het gebied van voeding, gewichtsbeheersing en uiterlijke verzorging
• de zakelijke mogelijkheid
 
Met Herbalife, onze kwaliteitsproducten en de professionele ondersteuning wordt het gemakkelijk om u goed te voelen en alles uit het leven te halen. Ontdek Herbalife - en ontdek een levenlang welzijn.
 
Bestel nu uw producten in onze webwinkel
 

Neem voor meer informatie contact op:

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Gorica Brouwers te Roosendaal
 
Bel of sms naar 06-11360246
E-mail: info@wat-is-uw-doel.nl
 
Of vul dit formulier in voor meer informatie, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
Top
 

© 2015 Copyright  | Alle rechten voorbehouden  | Privacy  | Disclaimer  |

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.