Home
 Contact
 Wie ben ik
 Herbalife bestellen
 
 Nieuws
 Onze producten
 Afslanken
 Gewicht aankomen
 Energiek en Fit
 Gezond ontbijt
 
 Voeding sporters
 Herbalife24 sport
 
 Huidverzorging
 
 Bereken BMI
 Shake recepten
 Ervaringen
 Bedrijf Herbalife
 Distributeur worden?
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gezond ontbijt

ďZodra u wakker wordt heeft uw lichaam voedingsstoffen nodig om de dag te kunnen beginnen. Het heeft zojuist een aantal uur zonder iets doorgebracht dus u moet uw lichaam hydrateren en het weer voorzien van goede voedingsstoffen.
Kies iedere ochtend voor een goede bron van koolhydraten en vezels zoals volkorenbrood of ongezoete muesli om uw energieniveau op peil te houden en u langer een vol gevoel te geven, wat u helpt het snoepen te vermijden.
ProteÔne kan u langer een vol gevoel geven maar ik betwijfel of een glas melk of yoghurt hetzelfde zal doenÖ Een stuk fruit of glas vers vruchtensap levert u een behoorlijk aantal vitaminen en mineralen om de dag goed te beginnenÖ
Thee of koffie kan bijdragen aan uw vochtinname maar alleen met mate vanwege de cafeÔne.Ē
 
 
 
Het ontbijt is een maaltijd die u niet zou moeten overslaan!
 
Het overslaan van het ontbijt kan een negatief effect hebben op uw lichaam. Uw lichaam probeert te functioneren op haar reserves van voedingsstoffen en water, maar deze zijn gedurende de nacht afgenomen.
Door het niet eten van ontbijt, is het aannemelijk dat u zich later op de dag moe en hongerig voelt, wat kan leiden tot snoepen en het drinken van veel zoete koffie om energie te krijgen zodat uw bloedsuikerspiegels stijgen. De stijgingen en dalingen van deze cyclus kan uw gewicht en welzijn op de lange termijn aanpassen.
Het ontbijt staat bekend als de meest belangrijke maaltijd van de dag omdat het de aftrap is voor ons lichaam om de dag aan te kunnen. Een goed ontbijt maakt ons metabolisme wakker zodat we ons vitaal voelen en kracht in onze hersenen krijgen om op ons best te kunnen functioneren. Door het eten van een gezond en verzadigend ontbijt, bent u meer geneigd om gedurende de dag op reguliere tijden te eten en snoepen te vermijden. Wat uitermate goed is voor uw gewichtsbeheersing goede voedingsgewoonten.
Het eten van ontbijt is belangrijk, maar evenzo belangrijk is het eten van het juiste ontbijt. Veel ontbijtsoorten zoals witbrood en sommige ontbijtgranen zijn rijk aan geraffineerde koolhydraten die u snel van brandstof voorzien en lekker smaken, maar ze verzadigen u maar voor korte duur. Ze hebben vaak ook een tekort aan belangrijke voedingsstoffen zoals vezels, eiwit, complexe koolhydraten en vitaminen & mineralen.
 
Wat is dan precies en goed en gezond ontbijt?
   
FOUT ONTBIJT  
GOED ONTBIJT  
   
Traditioneel Europees ontbijt?
In de ochtend veroorzaken enkelvoudige suikers (b.v. brood, suiker, gezoete ontbijtgranen, zoet beleg, crackers, enz) een onmiddellijke stijging in de bloedsuikerspiegel, die boven de normale waarden uitstijgt. Met als gevolg een daling in de bloedsuikerspiegel onder het normale niveau.
   
   
Ontbijt overslaan?
Door het overslaan van het ontbijt zakt de bloedsuikerspiegel onder de normale waarden. Het energieniveau daalt en er ontstaat een hongergevoel. Om de honger te stillen en de energiedip te overwinnen, worden er enkelvoudige suikers genuttigd (bv. koffie of thee met suiker, een koekje, etc). Deze veroorzaken een onmiddellijke stijging in de bloedsuikerspiegel.
   
   
Net als bij het traditionele Europese ontbijt veroorzaakt het overslaan van het ontbijt afwisselend een daling en stijging van de bloedsuikerspiegel.
   
Het lichaam is uit balans! Dit patroon herhaalt zich 2 Š 3 keer per dag: een vicieuze cirkel.
   
De oplossing?
Een ideaal ontbijt voorziet het lichaam van alle vitale voedingsstoffen en energie. Hierdoor blijft de bloedsuikerspiegel binnen de normale waarden. Dit helpt gedurende de dag het verlangen naar koolhydraatrijke voeding te vermijden. Op deze manier blijft de eetlust onder controle en verdwijnen de hongeraanvallen voor enkelvoudige suikers (zoals snacks, koek, chocolade, gebak, junk-food, frisdrank, etc).
 
 
Het lichaam blijft in balans en gebruikt zijn eigen opgeslagen vet voor meer energie.
 
Bestel nu een gezond ontbijt in onze webwinkel
Kies nu voor het ideale gezonde ontbijt
 
Ons basisprogramma voor een goed ontbijt:
Formule 1 voedingsshake, AloŽ siroop en kruidendrank.
 
 
EIGENSCHAPPEN:
Formule 1 voedingsshake:
 • Weinig calorieŽn
 • Cellulaire voeding, dus binnen 20 minuten opgenomen.
 • Deze speciaal geformuleerde samenstelling, gecreŽerd m.b.v. geavanceerde voedingsmiddelentechnologie, bevat makkelijk opneembare, hoge kwaliteit sojaproteÔne, koolhydraten, vitaminen, mineralen en voedingsvezels.
AloŽ siroop:
 • 100 voedingsstoffen waarvan 70 voor de spijsvertering
 • Ontstekingsremmend
 • Reinigt de darmen, voedingsstoffen worden beter opgenomen
 • Helpt voeding te verteren
 • Verbetert de stoelgang
Thermojetics Kruidendrank:
 • Reinigt en helpt afvalstoffen afvoeren

 • Vet wordt beter verbrand

 • Geeft meer energie door Guarana

Bestel nu een gezond ontbijt in onze webwinkel
 

Neem voor meer informatie contact op:

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Gorica Brouwers te Roosendaal
 
Bel of sms naar 06-11360246
E-mail: info@wat-is-uw-doel.nl
 
Of vul dit formulier in voor meer informatie, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
Top
 

© 2012 - 2015 Copyright   | Alle rechten voorbehouden  |  Privacy  | Disclaimer  |

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.