Home
 Contact
 Wie ben ik
 Herbalife bestellen
 
 Nieuws
 Onze producten
 Afslanken
 Gewicht aankomen
 Energiek en Fit
 Gezond ontbijt
 
 Voeding sporters
 Herbalife24 sport
 
 Huidverzorging
 
 Bereken BMI
 Shake recepten
 Ervaringen
 Bedrijf Herbalife
 Distributeur worden?
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generation H

Heb je er genoeg van om voor anderen te werken? Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden? Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid? Dan ben je niet de enige! Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.

Be your own Boss with Generation H!

 
Laat zien dat je leiderschapskwaliteiten en een ondernemersgeest hebt door je eigen internationale bedrijf op te zetten. Je hebt geen grote investeringen nodig om het volgende te bereiken met Generation H. Voor jezelf werken en eigen baas zijn. Onbeperkte financiële mogelijkheden. Zelf de controle hebben over jouw leven. Je bepaalt zelf of je parttime wilt werken als extra inkomen op je baan/studie, of fulltime om naar financiële onafhankelijkheid te groeien. Generation H heeft de volgende grote voordelen. Geweldig business plan. Erg veel voldoening halen uit wat je doet. Werken wanneer, met wie en waar je wilt. Leef het leven waar je nu alleen van droomt.
 
Maakt deel uit van een wereldwijd team van mensen zoals jij!. De Gen H groep is een groep jonge ondernemers die hun eigen internationale bedrijven op aan het zetten zijn. Gen H is onderdeel van Herbalife international (een netwerkmarketing bedrijf). Herbalife is actief in de voeding, welzijn en persoonlijke verzorging industrie. Samen feesten, samen werken: door anderen te helpen om hetzelfde te bereiken als jij, laat je je business groeien. Herbalife bestaat al sinds 1980, is beursgenoteerd en actief in meer dan 90 landen wereldwijd. Een gerenommeerd bedrijf met veel ervaring dus, dat klaar is voor de toekomst!
 
 
Je hebt geen ervaring of diploma's nodig om aan deze carrière met onbegrensde mogelijkheden te beginnen! Inschrijven als distributeur gaat via het International Business Pack. In dat pakket zit alles wat je nodig hebt om jouw eigen bedrijf vanuit huis te starten! Naast de licentie om je in te schrijven zitten er producten in, een DVD met uitleg en informatie en vele folders en brochures. Ik kan je helpen met het International Business Pack, zodat je een goede start maakt! Waar je ook van droomt, het enige dat je nodig hebt is ambitie, leergierigheid en vastberadenheid, dan kan ook jij je dromen laten uitkomen.
  

Neem voor meer informatie contact op:

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Gorica Brouwers te Roosendaal
 
Bel of sms naar 06-11360246
E-mail: info@wat-is-uw-doel.nl
 
Of vul dit formulier in voor meer informatie, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
Top
 
Herbalife Zakelijke Mogelijkheid (Identificatie) Verklaring
"Deze materialen worden voorbereid en verdeeld door Onafhankelijke Herbalife Distributeurs. De verkochte goederen zijn gewichtscontrole, voeding en persoonlijke verzorgingsproducten. Transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofdpersonen.
 

© 2012 - 2015 Copyright  | Alle rechten voorbehouden  | Privacy  | Disclaimer  |

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.