Home
 Contact
 Wie ben ik
 Herbalife bestellen
 
 Nieuws
 Onze producten
 Afslanken
 Gewicht aankomen
 Energiek en Fit
 Gezond ontbijt
 
 Voeding sporters
 Herbalife24 sport
 
 Huidverzorging
 
 Bereken BMI
 Shake recepten
 Ervaringen
 Bedrijf Herbalife
 Distributeur worden?
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energiek en Fit in Balans

STELT U EENS VOOR DAT U ZICH OP UW ALLERBEST ZOU VOELEN ..........

Hoe zou u het liefst willen leven? In topconditie? Zorg, om u optimaal te voelen, goed voor uw lichaam en volg een evenwichtige levensstijl.

 
 
Zorg voor evenwicht tijdens uw ontbijt, lunch of avondmaaltijd
Het is erg belangrijk om de dag te beginnen met een goed ontbijt. Toch ontbijt men vaak niet genoeg of helemaal niet. Ook de lunch en het avondeten verlopen vaak ongestructureerd. Formula 1 biedt een praktische en snelle oplossing zodat u punctueel tegemoet kunt komen aan uw behoeften.
 
Sojaprote´ne, hoogwaardige plantaardige prote´ne
Van plantaardige prote´ne heeft alleen sojaprote´ne de eigenschap om ervoor te zorgen dat het lichaam de benodigde aminozuren krijgt die het niet zelf kan aanmaken. Onze voeding is dikwijls heel rijk aan dierlijke prote´ne, die vaak gepaard gaat met verzadigde vetten. Formula 1 en Formula 3 bieden u een interessant alternatief, rijk aan sojaprote´ne. EÚn portie Formula 1 biedt tot 10,6g sojaprote´ne.
 
EssentiŰle vitaminen en mineralen

Het zijn de kleinste deeltjes van onze voeding maar ze spelen een doorslaggevende rol. Vitaminen en mineralen kunnen door ons lichaam niet aangemaakt worden en moeten daarom in onze voeding opgenomen worden. Hoewel de energetische waarde nul is, zijn deze essentieel voor een goede werking van het organisme.

 
Producten:
 
Formula 1 ľ Voedingsshake, een succesformule
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Welzijn kan bereikt worden door het bereiken en behouden van uw streefgewicht. Formula 1 ľ Voedingsshake kan u hierbij helpen. Of u nu ÚÚn of twee shakes per dag neemt, u kunt erop vertrouwen dat Formula 1 u een geschikte oplossing biedt. Formula 1 is samengesteld door onze voedingsdeskundigen en zit boordevol vitaminen en mineralen, sojaprote´ne en koolhydraten. Bovendien bevat ÚÚn portie minder dan 220 kcal!
 
Formula 2 ľ Multivitamine Complex
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Formula 2 is een kernproduct van de programmaĺs van Herbalife«. Een tablet zorgt voor 15 tot 43% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid) aan vitaminen en mineralen. Dagelijks te gebruiken voor een optimale werking.
 
Vezel en kruiden tabletten
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Onze voeding bevat tegenwoordig te weinig vezels. Vezel en Kruidentabletten zijn rijk aan voedingsvezels en helpt ons om dit tekort gemakkelijk aan te vullen.
 
Liftoff
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Liftoff™ is een exclusieve suikervrije energiegevende drank van taurine, guarana en cafe´ne en is tevens verrijkt met vitaminen B voor de energieproductie en vitamine C dat bekend staat om zijn eigenschappen als antioxidant. Het is ideaal voor mensen met een actieve levensstijl, drukke zakenmensen, studenten, drukke ouders en sportfanaten

 
NRG - energy
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Mensen die halverwege de middag last hebben van concentratieverlies, NRG tabletten kunnen  hen over het dode punt heen helpen. De tabletten bevatten ÚÚn van de meest opwekkende kruiden die de natuur kent. Herbalife heeft de sterk verkwikkende eigenschappen van Guarana in NRG vastgelegd. De tablet kan u overdag een stevige oppepper geven.

De kruidenbestanddelen werken vrij snel.

 
H3O Pro isotonedrank
Bestellen (Prijs op aanvraag)
H3O Pro is een innovatieve isotone drank, ontwikkeld in samenwerking met sportvoedingsexperts. Omdat er veel van het menselijke lichaam wordt verwacht tijdens het sporten is het essentieel dat het lichaam krijgt wat het nodig heeft: H3O Pro. De H3O fitness drank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H3O kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H3O Bevat anti-oxidant vitamines A, C en E.  Het patent, cafe´nevrije formule bevat geen kunstmatige smaken en kleuren. H3O bevat ongeveer de helft van de calorieŰn in de meeste frisdranken en fruitsappen.
 
Bestel nu uw producten in onze webwinkel
 

Neem voor meer informatie contact op:

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Gorica Brouwers te Roosendaal
 
Bel of sms naar 06-11360246
E-mail: info@wat-is-uw-doel.nl
 
Of vul dit formulier in voor meer informatie, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
Top
 

ę 2012 - 2015 Copyright  | Alle rechten voorbehouden  | Privacy  | Disclaimer  |

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.