Home
 Contact
 Wie ben ik
 Herbalife bestellen
 
 Nieuws
 Onze producten
 Afslanken
 Gewicht aankomen
 Energiek en Fit
 Gezond ontbijt
 
 Voeding sporters
 Herbalife24 sport
 
 Huidverzorging
 
 Bereken BMI
 Shake recepten
 Ervaringen
 Bedrijf Herbalife
 Distributeur worden?
 Generation H
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afslanken

Is afslanken voor U een hele uitdaging?
Plan uw maaltijden en ontdek hoe Herbalife u kan helpen op uw missie om af te slanken.
 
 
 

Wanneer u de beslissing hebt genomen om gezonder te eten of uw gewicht te beheersen, is een van de moeilijkste dingen vaak het uitvinden wat u moet veranderen in uw dieet en hoe u het moet veranderen.

 
Kijk goed naar de verschillende voedingsstoffen die u binnenkrijgt – vraag uzelf af:
Hoeveel koolhydraten heeft u gegeten?
Zitten er genoeg vezels in uw dieet?
Wat voor soort proteďne eet u en eet u er genoeg van?
Heeft u de inname van verzadigde vetten geminimaliseerd, consumeert u er onverzadigde vetten voor in de plaats?

Vergeet ook niet te kijken naar uw waterinname – zorg ervoor dat u dagelijks genoeg water binnenkrijgt.

Herbalife heeft een oplossing: evenwichtige maaltijdkeuzes met minder dan 220 calorieën!

Ideaal wanneer u onderweg bent – neem een handige en smakelijke Evenwichtige Maaltijdreep.

Een goed alternatief voor kant en klare fastfood maaltijden
Rijk aan proteine en vezels
Weinig snelle koolhydraten en slechts 207 calorieen per reep/shake.
Geniet ervan met een glas water

Uitgebalanceerde voeding met belangrijke macro en micro voedingsstoffen die gelijk staan aan een complete maaltijd.

Behoud uw energieniveau met langzame koolhydraten en proteďnen

Samengesteld door voedingsexperts

Verkrijgbaar als een heerlijke shake en een handige reep
 
Bestel nu uw producten in onze webwinkel
 
Formula 1 voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Smaken: Cookies and Cream, Vanille, Tropical Fruit, Chocolade, Cappuccino, Toffe Appel Kaneel of Aardbei. Formule 1 – maaltijdvervanger voor gewichtsbeheersing. Heerlijke en voedzame shakes met al het goede van een uitgebalanceerde maaltijd. Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieure kwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingsstoffen vitamine C en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Geen calorieën meer tellen, maar twee keer per dag een shake maken, aangevuld met een gezonde hoofdmaaltijd met veel groenten. Zo krijgt u elke dag voldoende en belangrijke voedingstoffen. Uw lichaam komt niets te kort.

›› Afslankfase:
Tijdens de afslankfase vervangt u twee maaltijden door één van de heerlijke shakes. U neemt dus twee shakes per dag en daarnaast eet u één maaltijd 'normaal'. U kunt eenvoudig afslanken met ons programma. Als u op streefgewicht bent, volgt een stabilisatiefase.

›› Stabilisatiefase: 
Na de afslankperiode is het belangrijk dat u uw gewicht behoudt en daarom is er een stabilisatiefase die het jojo-effect voorkomt. U vervangt in deze fase één maaltijd door een shake en eet u twee maaltijden 'normaal'.

Tijdens deze fases krijgt u gratis professionele begeleiding, zodat uw doelen zeker worden behaald! Omdat Herbalife voor 100% achter zijn producten staat, geeft Herbalife 30-dagen-geld-terug garantie.

 
 
Formula 1 maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Met de F1 maaltijdreep is er geen excuus voor het eten van een ongezonde maaltijd wanneer u onderweg bent. De Formula 1 maaltijdvervangende reep is een lekkere en evenwichtige maaltijd met essentiële macrovoedingsstoffen, vitaminen & mineralen voor een complete maaltijdvervanging. Slechts 207 calorieën per reep. Rijk aan vezels en proteďne voor constante brandstof en om u te helpen langer een vol gevoel te geven, rijk aan complexe koolhydraten en geschikt voor vegetariërs. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

 
Vezel en kruidentabletten

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. Die stimuleren samen een efficiënte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Een ‘schonere’ spijsvertering kan ook effectiever werken en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere opname van essentiële voedingstoffen uit onze voeding.
 
Formula 2 Multivitaminecomplex
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een breed hoogwaardig multivitaminen-supplement dat ervoor zorgt dat u alle essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen binnen krijgt. Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten van essentiële voedingsstoffen in ons lichaam. Het wordt nog lastiger om op het ideale gewicht te blijven. 
 
‘Alle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het Gewichtsbeheersing-programma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variëren.’
 
AANVULLENDE AFSLANK PRODUCTEN KLIK HIER
 
Gourmet Tomatensoep
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieën geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariërs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteďne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteďne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.
 
Geroosterde sojabonen
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Hartige snack van sojabonen. Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9 gram proteine en 113kcal per zakje zijn geroosterde sojabonen een evenwichtig alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers.
 
Proteďne repen
 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Overheerlijke snackrepen: boordevol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Een lekker, gezond en verantwoord tussendoortje!  Verkrijgbaar in de smaken: Vanille amandel, chocolade-pinda en citroen-limoen.
 

Neem voor meer informatie contact op:

 
Onafhankelijk Herbalife Distributeur Gorica Brouwers te Roosendaal
 
Bel of sms naar 06-11360246
E-mail: info@wat-is-uw-doel.nl
 
Of vul dit formulier in voor meer informatie, ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
 
Top
 

© 2012 - 2015 Copyright  | Alle rechten voorbehouden  | Privacy  | Disclaimer  |

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.